DJ Michelski. Al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend en nog steeds trendsettend! Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten.

Begonnen als klassieke Party-dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden. De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 4.0. Hij laat het publiek springen, zingen en uit haar dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst.                                                              Dj Michelski -2-

Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende après-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle après-skihut compilatie cd’s (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht). Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks.

Ervaring als dj genoeg we noemen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-skihut Rotterdam, Feestcafè De Kapitein Breda, Eisbar Kirchberg, Zwarte Cross festival, resident dj Go Après Ski, Dutch Valley festival etc. etc. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf!

Dupstep, House, Moombahton en dan via wat Discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en Carnavalsmuziek. Het KAN gewoon en je mag er alleen over meepraten als je het zelf hebt ervaren!

DJ MICHELSKI = FEEST 4.0.

 

Feestcafé De Kapitein

Dj Michelski is zeer regelmatig te vinden in HET feestcafé van Noord-Brabant en omstreken Feestcafé De Kapitein in Breda. Wil jij alles weten over dit geweldige feestpaleis klik dan hier voor alle informatie.

Dj Michelski Partners

Natuurlijk werkt DJ Michelski met de leukste partners van Nederland! Wilt u weten welke partners dat zijn? klik hier!

Direct boeken

Wilt u DJ Michelski direct boeken op uw feest of evenement? Klik hier en ga direct naar de website van Dutch Event!