Dutch Event

Zij verzorgen volledige programmeringen voor zowel publieks- als bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs, actrices, zangers, zangeressen en dj's is wat een evenement tot een succes maakt. Een allround artiestenbureau met totaalconcepten voor evenementen in diverse genres en thema's betekent voor u één contactpersoon. Dutch Event beantwoordt snel uw verzoek daar zij rechtstreeks contacten hebben met alle "bekende" artiesten. Dutch Event is DE entertainmentpartner voor al uw evenementen. Ook voor DJ Michelski verzorgd Dutch Event de boekingen.

Eisbar

EisbarOok de Eisbar in het Oostenrijkse Kirchberg in Tirol is een officiële partner van Dj Michelski. Natuurlijk is Dj Michelski in het aankomende wintersport seizoen 2016/2017 weer van de partij in deze feesttempel in de sneeuw. Wil jij weten wanneer? Check dan de agenda!  De Eisbar onderscheidt zich al sinds 2005 van alle andere après-ski zaken in binnen en buitenland door hoogstaand entertainment, goed en vriendelijk personeel en vooral HEEL VEEL GEZELLIGHEID. Elk jaar verschijnt er wel een lovend artikel over deze legende in de sneeuw in bijvoorbeeld de Metro of de Telegraaf. Voor meer informatie klik je op de afbeelding linksboven.

Flügel

Dj Michelski & Flügel! Het rumoer, de ingrediënten, het grenzeloze plezier en de ultieme beleving zorgen ervoor dat Flügel meer is dan alleen maar een drankje. Flügel is een uniek ritueel, Flügel is feest !! Hoe? Eigenlijk heel simpel. Waar feest is, is Flügel en andersom. Als er één persoon begint met Flügel volgen er altijd meer. Het ritueel doe je niet alleen, maar met zijn allen. Je pakt een Flügel en tikt op de bar of op de tafel. Je draait het dopje eraf en zet dit op het puntje van je neus, vervolgens neem je het flesje in je mond zonder je handen te gebruiken, slaat het achterover en enjoy the Party! DJ Michelski is op veel Flügelfeesten een graag geziene DJ!